ehbo voor gevorderden

Opleiding tot gevorderde hulpverleners wordt gegeven aan de hulpverleners van EHBO Sneek door Ambulance verpleegkundige/medische docenten onder toezicht van het Oranje Kruis.

 

Met het behalen van het diploma Eerste Hulp Bij Ongelukken houdt het voor veel eerstehulpverleners en bedrijfshulpverleners niet op.
Ze willen zich verder verdiepen in velerlei onderwerpen waarmee zij in de praktijk te maken kunnen krijgen. Dat kan evenementenhulpverlening zijn. Ook specifieke bedrijfs situaties waarbij een verhoogd risico op het optreden van incidenten aanwezig is.

 

 

Inhoud

 

EHBO voor gevorderden biedt verdieping voor eerstehulpverleners die meer dan alleen incidenteel hulpverlenen en in bestaande thema’s en verbreding met nieuwe onderwerpen worden opgeleid

 

De vitale functies worden in logische volgorde beoordeeld: ‘treat first what kills first’. Er is ruimschoots aandacht voor onwelwordingen en ongevallen. Voor de evenementenhulpverlener zijn er vele waardevolle tips over de inzet op evenementen en de omgang met slachtoffers die bijvoorbeeld alcohol & drugs gebruikt hebben.

Contact
Ook vriend worden?
Vrienden van EHBO Sneek